Tack från Maria

Hej alla elever och vårdnadshavare!

I hela 16 år har jag arbetat på Malmö Friskola, först som lärare och under de senaste fyra åren som rektor/förskolechef. Från och med januari kommer jag dessvärre att avsluta min tjänst för att gå vidare mot nya utmaningar i mitt yrkesliv. Därmed vill jag tacka för den här tiden och hälsa min ersättare, Marie Widell, varmt välkommen!

Jag har trivts så bra på Malmö Friskola och lärt mig otroligt mycket! Det har varit ett privilegium att få ha varit med och utveckla skolan till vad den är idag och att få ha lärt känna så många härliga elever och sett dem utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Jag är övertygad om att det kommer att gå bra i livet för er alla!

Malmö Friskola är en liten skola med stort hjärta och den familjära känslan som råder här är unik. Jag känner mig stolt över den engagerade personalen som arbetar här och som varje dag utvecklar sin pedagogik för att skapa den bästa skolan för varje barn. Jag känner mig stolt över de vetgiriga och ambitiösa eleverna/barnen som går här.  Jag känner mig stolt över den miljö som skolan erbjuder. Jag hoppas att även ni vårdnadshavare och ni elever kan känna samma stolthet och även framöver, tillsammans med skolans personal fortsätta att utveckla skolan i rätt riktning!

Stort tack till er alla för fina minnen och erfarenheter som jag nu tar med mig och tack för ett gott samarbete!

Maria Weibull