Skolavslutning torsdag den 14 juni!
Då har terminens sista skoldag kommit och det är dags att säga hej då  till våra 6:or som lämnar oss för att gå på högstadiet på olika skolor runt om i Malmö. Vi tackar dem för den tid som de varit våra fina och duktiga elever och önskar dem stort lycka till  i framtiden.

Vi önskar alla våra elever ett härligt sommarlov och önskar dem varmt välkomna tillbaka till oss när höstterminen börjar, torsdagen den 16:e augusti.

Förskolan och fritidshemmet är öppet som vanligt fram till den 29 juni.  Vi har stängt hela juli och förskolan och fritidshemmet öppnar igen onsdagen den 1 augusti.

Tack för det här läsåret och ha en skön sommar!

Onsdag den 6 juni
Är det Sveriges nationaldag.
Då är skolan, förskolan och fritidshemmet stängt!
Betyg från Åk 4
Malmö Friskola är en av 11 skolor i Sverige som deltar i ett försök med betyg från åk 4.
I dagens Lokaltidningen, Malmö finns det en artikel där elever i åk 4 och personal på skolan intervjuas om vad de tycker om att få betyg så tidigt.
För att läsa hela artikeln, klicka på länken nedan.
Öppet Hus
En solig och fin torsdag för ett tag sedan hade vi öppet hus här på skolan. En hel del föräldrar kom och besökte verksamheten och träffade våra elever, pedagoger och fritidspersonal.
De gick runt i skolan, på fritidshemmet och i vårt fina bibliotek fanns vår logoped Liza som informerade om vad hon gör här på skolan.
Vi spelade brännboll och målade tillsammans en fin skylt som numera pryder vårt staket ut mot Södra Bulltoftavägen.
Här kommer nu lite bilder från dagen