Månadens medarbetare

Juni 2018

Månadens medarbetare i juni har med sin noggrannhet och sitt genuina intresse för den enskilda elevens kunskapsutveckling, lyckats med att för sig själv och andra fördjupa sig i och tydliggöra kunskapskraven för att på bästa sätt bidra i diskussion kring sambedömning och betygsättning . Hen är även den som med regelbundenhet och stor entusiasm håller vårdnadshavare och andra uppdaterade på vår hemsida!

Juni månads   medarbetare är Amanda Björk!

Stort grattis!

Maj 2018

Månadens medarbetare i maj har i sin specifika yrkesroll gjort en snabb och tydlig pedagogiskt professionell resa.
Hen har under kort tid utvecklat sitt ledarskap i och utanför klassrummet samtidigt som hen har tagit stor del i pedagogiska diskussioner och framfört egna tankar kring pedagogisk skolutveckling såväl vad gäller klassrumsmiljö eller hela skolans arbetsmiljö .

Maj månads medarbetare är Johanna Wredmark!

Stort grattis!

April 2018

Månadens medarbetare har med sitt lugn och sitt lågaffektiva pedagogiska förhållningssätt lyckats skapa ett klassrumsklimat där varje elev blir synliggjord och ges utifrån sina förmågor via pedagogen möjlighet att prestera så långt det någonsin är möjligt.
I dialog lärare och elev emellan lyckas hen att bygga hållbara band för lärande”

Månadens medarbetare är Sofie Holdt Lorenzon!

Stort Grattis!

Mars 2018

Har visat prov på att föredömligt medverka till att såväl elever som kollegor och vårdnadshavare kan ta del av pedagogiska planeringar eftersom hen tagit hjälp av logoped för att komplettera texter med bildstöd i planeringarna.

Hen har även visat på goda exempel då det gäller användandet av Google Classroom samt spridandet av detta medel till såväl elever som kollegor!

Månadens medarbetare är Mohammed Hussein!

Stort Grattis!!