Välkommen till Malmö Friskola!

Vi är en F-6 skola och vi finns i fina lokaler i stadsdelen Kirseberg i Malmö. Skolan grundades 2001 och vi är nu inne på vårt 16:e år.

Vi är en liten familjär skola med  ett stort engagemang.  I nuläget har vi ca 110 elever i åldrarna 6 till 12 år. Här genomsyras miljön av glädje, inspiration och lust att lära.

Vi arbetar enligt genrepedagogiken och lässtrategierna från En läsande klass så att eleverna ständigt utvecklar sitt språk och lär sig nya begrepp och färdigheter. I vårt fina bibliotek får barnen möjlighet att utveckla sitt språk genom skönlitteratur på många olika sätt.

På skolan finns även Glädjens förskola där vi har plats för 30  barn i åldrarna 1 – 5 år.

På skolan finns också Lyckans fritidshem för de barn vars föräldrar arbetar eller studerar. De flesta av våra elever åker skolbuss till och från skolan.