Rektors avslutningstal

Kära kära barn, kära kära elever, kära kära vårdnadshavare, kära kära medarbetare och inte minst kära kära Kirsi och Abdul!

Det är en stor dag idag! För mig och inte minst för alla elever som slutar skolan idag! Att samlas så här som vi gör nu på vår vackert pyntade skolgård är fint! Det är en stor dag för er i åk 6 som gått här länge och som nu lämnar skolan för nya äventyr!

Jag tror att ni är spända och lite nervösa men också väldigt förväntansfulla! Jag hoppas och tror att ni är väl rustade för er nya skola och att ni alltid är välkomna tillbaka för att besöka oss!  Det är också en stor dag för er som gått på skolan ert första år nu eller för er som går i förskoleklassen, i ettan, tvåan, trean eller fyran och femman!! Ni kommer att ha flera år framför er fulla av glädje, trygghet, gemenskap och studiero så att när ni väl lämnar Malmö friskola vet jag att är ni väl rustade för nya utmaningar!

Att stå här som rektor och förskolechef på den finaste skolan i Malmö och med de allra bästa elever är en stor glädje!  Jag ser att ni barn tar väl hand om varandra, ni lär er mycket, ni hjälps åt och resultaten, betygen, på skolan har höjts under det senaste läsåret!

Just därför är jag en mycket stolt rektor! Stolt men inte nöjd! Jag tror nämligen på att vi hela tiden kan bli bättre på att höja våra prestationer! Jag tror också på att vi kan bli bättre på hjälpas åt och att samarbeta och att visa varandra respekt med allt vi gör!

Jag önskar er lycka till i fortsättningen och ni ska ta väl hand om er och era familjer!

Med dessa ord vill jag önska er ett riktigt skönt sommarlov och till er som firar midsommar en riktigt glad sådan! och till er som avslutar ramadan säger jag   Eid mubarak!

Dag som ovan
Marie Widell; Rektor/ Förskolechef